Informatie over de levering

Een bezorgdienst door ons of onze partner
TOPFLEURS buiten de lokale steden.

Informatie over de levering

Levering

Onze lokale bezorgdienst is door ons uitgevoerd met onze eigen voertuigen.

De bloemen worden met de hand bezorgd, wat een uitzonderlijk product en service garandeert!

Rixensart 5 euros
Genval 5 euros
Rosières 5 euros
La Hupe 6 euros
Lasne 6 euros
Ottignies 8 euros
Wavre 8 euros
Louvain-la-Neuve 10 euros

Bovendien maken wij gebruik van onze professionele partner voor een optimale leveringskwaliteit. Neem contact met ons op voor de leveringsvoorwaarden.

Deadlines

Een bestelling moet één dag van tevoren, voor 18:00 uur, worden ingepland.

Wat betreft levertijden, we hebben een hebben wij een venster van 2 uur nodig om onvoorziene gebeurtenissen te kunnen beheren en plannen.

Lokale leveringen vinden meestal plaats voor 10.00 uur of na 18.30 uur.

Partnerleveringen geschieden volgens de plaatselijke gebruiken en voorwaarden.

Bel ons voor meer informatie op +32 2 652 15 68.

Courtesy

Bloemen bezorgen is een missie die wij met veel plezier voor u uitvoeren! Een professionele, hoffelijke en efficiënte service wacht op u bij Boutic à Fleurs.

Wij zijn verplicht te telefoneren alvorens een levering te doen, aangezien wij vaak voor een deur staan waar geen antwoord op komt. Omwille van de kwaliteit en het professionalisme kunnen wij het boeket of het arrangement niet aan de deur achterlaten, om het risico op bevriezing, hitte of diefstal te vermijden.

Meestal als we bellen, is de persoon die de bloemen ontvangt blij met het telefoontje en drukt hij zijn enthousiasme uit.

Het verrassingseffect is er!

[BOUTIC A FLEURS] home bloemist rixensart

Vaak gestelde vragen

Hoe kan ik zeker zijn van de kwaliteit van de bloemen?

Onze missie is om onze klanten een kwaliteitsproduct aan te bieden door het leveren van de meest verse bloemen op de markt. Wij ontvangen dagelijks leveringen en werken met gekwalificeerde leveranciers die de oorsprong en de kwaliteit van de bloemen kunnen certificeren.

Als u niet tevreden bent met de versheid of de kwaliteit van de bloemen, laat het ons dan weten: contact@bouticafleurs.be

Hoe lang gaat een geleverd boeket bloemen mee?

Afhankelijk van de zorg die eraan wordt besteed, kan een boeket bloemen 5 tot 10 dagen worden bewaard. Afhankelijk van de gekozen bloemsoort, kan het tot 15 of 21 dagen duren. Bij het afleveren van het boeket wordt een informatiekaart meegegeven waarop wordt uitgelegd hoe het boeket het beste kan worden bewaard.

Is het mogelijk om leveringen te laten doen aan bedrijven, hotels en ziekenhuizen?

Natuurlijk. Het enige wat wij nodig hebben is de naam en het adres van de instelling en de precieze contactgegevens van de persoon.

Is het mogelijk om een bericht voor de ontvanger op te nemen?

Ja, het is mogelijk om uw boodschap telefonisch door te geven aan onze bloemist, of door ons contactformulier in te vullen.

Krijg ik een leveringsbevestiging wanneer het boeket wordt geleverd?

Een bevestiging per sms kan u worden toegestuurd bij de levering van uw bestelling. Daartoe moet u het precies vermelden en ons uw telefoonnummer geven. Uw nummer wordt niet bewaard nadat de sms is verstuurd.

Is het mogelijk om anoniem te solliciteren?

Ja, het is mogelijk. U hoeft dit alleen expliciet aan te geven bij uw bestelling of aan onze bloemist in de winkel. Wees u er echter van bewust dat de persoon in deze situaties de bloemen of het geschenk kan weigeren. Als dit het geval is, zullen wij u op de hoogte brengen volgens de opgegeven contactgegevens en zal er geen terugbetaling mogelijk zijn.

Is het mogelijk om een bestelling te wijzigen of te annuleren?

In deze bijzondere situatie dient u zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan kunnen meedelen of het nog mogelijk is.

Boutic à Fleurs

Bloemist en thuisbezorging

Rue Haute, 55

1330 Rixensart

+32 2 652 15 68

Dienstregeling

Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 18:30

Zaterdag: 9:00 – 19:00

zondag: 9:00 – 13:00

Neem contact met ons op of bezoek onze winkel.